Catalog produse
Marci produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Uscatoare de maini 
- uscatoare de maini marca Merida - uscatoare profesionale 
- va oferim de la celebrul uscator maini saniflow pana la pretentiosul uscator dualflow
- pe langa aceasta gama de uscatoare, va putem oferi si o gama low cost cu preturi incepand de la 290 ron tva inclus - uscator de maini. 
- cele mai mici preturi la uscatoare de maini le gasiti la noi!
Sapun lichid - sapun lichid glycerin 5l canistra - blue soft

Comercializam o gama larga de sapun lichid si sapun spuma. La noi gasiti sapun lichid cu direfite arome - liliac - fresh - olivia - frutty. Avem cele mai mici preturi de pe piata la sapun lichid. Puteti folosi sapunul lichid la pet in orice dozator de sapun lichid reincarcabil. Va oferim si gama de rezerve - sapun lichid si sapun spuma  pentru dozatoarele Tork. Va putem la dispozitie  sapun lichid la 1 l cu pompita si rezervele pentru aceste flacoane de sapun lichid cu pompita. 
Preturile Includ TVA !

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


 

I. Despre Noi

Serviciul http://www.igiena-curatenie.ro/este oferit de C.G.R Business Project SRL cu sediul in Sos. Fundeni Nr.120B lot 1B, Dobroesti, Ilfov inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J23/3625/2008, avand cod unic de inregistrare RO 18723582,denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Sos. Fundeni Nr.120B lot 1B, Dobroesti, Ilfov.

Prin e-mail la adresa:
contact@igiena-curatenie.ro


Prin telefon la numerele: 0721.246.528 

II. Despre Igiena-curatenie.ro

http://www.igiena-curatenie.ro/ este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul http://www.igiena-curatenie.ro/, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele http://www.igiena-curatenie.ro/ fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale http://www.igiena-curatenie.ro/ fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a http://www.igiena-curatenie.ro/, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul http://www.igiena-curatenie.ro/ intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul http://www.igiena-curatenie.ro/ poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului http://www.igiena-curatenie.ro/ sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a http://www.igiena-curatenie.ro/ si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile http://www.igiena-curatenie.ro/.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
http://www.igiena-curatenie.ro/ poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de http://www.igiena-curatenie.ro/. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele http://www.igiena-curatenie.ro/, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
http://www.igiena-curatenie.ro/ isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al http://www.igiena-curatenie.ro/ va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului http://www.igiena-curatenie.ro/. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele http://www.igiena-curatenie.ro/ va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs.


V. 1. Prelucrarea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata,C.G.R Business Project SRLare obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pehttp://www.igiena-curatenie.ro/, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, emiterii facturilor, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.


VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe http://www.igiena-curatenie.ro/ este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- inregistrarea dvs. ca utilizator al http://www.igiena-curatenie.ro/


VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe http://www.igiena-curatenie.ro/ reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA . Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.


 


Descrierea si returnarea produselor
http://www.igiena-curatenie.ro/ depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, http://www.igiena-curatenie.ro/ nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de http://www.igiena-curatenie.ro/ este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
- certificate de garantie extinsa;Forta Majora
http://www.igiena-curatenie.ro/, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre http://www.igiena-curatenie.ro/ nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa http://www.igiena-curatenie.ro/ . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la http://www.igiena-curatenie.ro/, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele http://www.igiena-curatenie.ro/, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

Publicitatea
http://www.igiena-curatenie.ro/ poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea http://www.igiena-curatenie.ro/ si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.


Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul http://www.igiena-curatenie.ro/ sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile http://www.igiena-curatenie.ro/ se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul C.G.R Business Project SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Prezentarea ofertei
C.G.R Business Project SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul http://www.igiena-curatenie.ro/, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul http://www.igiena-curatenie.ro/ au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul http://www.igiena-curatenie.ro/ au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.


 

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Oferta speciala
Uscator de maini inox HD 250B

Garantie: 2

 

Pret cu TVA: 813.96 Lei

Pret cu TVA: 694.96 Lei

Newsletter
Curs valutar
Dozatoare sapun
- toata gama de dispensere sapun marca tork
- preturi incepand de la 29 ron - dispenser sapun lichid - dozatoare sapun spuma - dozatore sapun lichid
- va punem la dispozitie o gama larga de dispensere sapun lichid - dispensere sapun spuma din abs sau inox
- la noi gasiti cele mai mici preturi pentru dozatoarele de sapun 
Dispensere hartie
- va pune la dispozitie o gama larga de dispensere de hartie igienica - dispensere de hartie prosop
- la noi puteti gasi dispensere hartie marca Tork 
- pretul dispenserelor de hartie incepe de la 50.76 ron tva inclus
- fie ca ai nevoie de un dispenser hartie jumbo sau un dispenser de hartie prosop, noi avem solutia optima pentru Dvs. 
Capace wc profesionale
- compania noastra va ofera capace wc igienice cu folie in 2 variante
- capac wc igienic - actionare cu buton - rola foile capac igienic 70 ultilizari
- capac wc igienic - actionare cu senzor - rola folie capac igienic 160 utilizari
- garantia capacelor wc igienice este de 2 ani 
- va garantam cel mai mic pret pentru capacele wc igienice
Viziteaza magazinul Igiena-curatenie.ro pe ShopMania
ANCP
Avem cea mai vasta gama de dozatoare de sapun si dispensere hartie de pe piata. La noi gasiti cele mai mici preturi la uscatoare de maini si capace wc igienice.

Toate drepturile rezervate CGR BUSSINES PROJECT SRL © 2008 - 2013

Website detinut de C.G.R BUSINESS PROJECT S.R.L., CIF: RO18723582, Reg.Com: J23/3625/2008